ANDA CARI KONTRAKTOR
BINA RUMAH BERDAFTAR,
NAK UBAHSUAI RUMAH IMPIAN ATAU PERLUKAN
PEREKA DALAMAN RUMAH BERPENGALAMAN?

Tapi…
Anda masih risau :

! Ditipu oleh pihak kontraktor yang tidak bertanggungjawab meletakkan harga melampau

! Menggunakan bahan binaan yang tidak berkualiti

! Mengenakan bayaran-bayaran tersembunyi.

! Takut didenda atas kesalahan membina rumah atau ubahsuai rumah tanpa kelulusan.

FAKTA YANG ANDA PERLU TAHU..

Menurut laporan dari Pusat Khidmat Aduan Pengguna Nasional (NCCC), aduan berkaitan sektor perumahan menyumbang kepada KEDUDUKAN KEDUA TERTINGGI, iaitu 19.4%.
Banyak aduan di Malaysia yang melibatkan kontraktor bermasalah semasa melakukan kerja-kerja membina atau mengubahsuai (renovasi) rumah.

Sumber : iproperty.com.my

PENYELESAIAN KEPADA KERISAUAN
ANDA NAK BINA RUMAH,
UBAHSUAI RUMAH ADA DI SINI!

MEMPERKENALKAN…!

Nusara Bina PMC merupakan syarikat kontraktor berdaftar dan berpengalaman lebih 11 tahun dalam kerja-kerja berkaitan pembinaan rumah dan ubahsuai rumah.

Kami terdiri daripada individu yang berpengalaman luas mengendalikan pelbagai jenis projek kecil sehinggalah projek besar.

Antaranya adalah projek-projek pembinaan rumah individu, apartment, kondominium, pembinaan bangunan komersial, sehinggalah bangunan kerajaan. Bukan itu sahaja, pengalaman dalam bidang binaan kami juga termasuklah kerja-kerja penurapan jalan dan projek pembinaan jalan raya

"Jika anda berminat nak bina rumah atau renovate rumah, boleh hubungi kami segera!"

Sazali Samad

REVIEW DARI PELANGGAN KAMI..

“Jika anda mencari kontraktor yang boleh buat hiasan dalaman, inilah dia. NusaraBina berjaya menghasilkan rumah yang beyond my expectation. Semuanya berjalan lancar dari mula sehingga siap. Terima kasih NusaraBina”
MR.DARREN
Damansara Utama
“Terima kasih siapkan rumah saya dgn cepat. Semalam minta quotation, hari ni dah datang buat. Kami sekeluarga tak perlu pindah pon dalam tempoh renovation tu. Memang best la kontraktor ni. Part gimik cabinet dapur memang lucu, kering je diorg install. Terkejut sbb cantuk tapi tak order pun. Last-last baru project manager bagitau ni complimentary gift.”
HJ. KASSIM BAHTIAR
Sg.Buloh
"Bekerja bersama NusaraBina sangat membantu saya. Mereka berjaya terjemah idea saya menjadi realiti. Saya sendiri tidak percaya rumah saya boleh secantik ini. Betul memang perlukan sentuhan pakar."
MS. ALINA
Puncak Alam

APA YANG KAMI DAPAT BANTU ANDA?

Untuk Butiran Lanjut

Serahkan kepada pakar! Runding sahaja bentuk rumah idaman anda, PASUKAN BERPENGALAMAN kami lengkap terdiri daripada pakar arkitek bangunan, pereka hiasan dalaman dan pekerja pembinaan!

Tiada projek terbengkalai, tiada projek “delay” tanpa sebab munasabah.

Ya, pekerja pembinaan kami terdiri daripada bumiputera mahir. Tenaga kerja mahir sangat penting dalam memastikan kemasan hasil kerja yang berkualiti dan tiada kesilapan dan menambah kos luar jangka.

Reputasi kami dalam industri dan mempunyai panel kilang sendiri membolehkan kami dapatkan harga bahan mentah yang lebih rendah.

Bebas tekanan dengan jaminan 1 tahun kami untuk sebarang kerosakan atas kerja-kerja yang kami jalankan. *tertakluk kepada terma.

APA KATA PELANGGAN KAMI..

Renovasi Rumah Teres, Batu Caves
Read More
".... apa yang membuatkan kita yakin tu adalah, janji. Nusara datang janji, convincing. Pada I dia tolerate tu banyak la apa yang boleh dan apa yang tak boleh, so discussion tu very clear, very transparent... progression tu jadi macam apa yang kita nak, pada I takde masalah lah...within 1 year ni kita rasa secure dengan waranty..."

SENARAI PERKHIDMATAN YANG KAMI SEDIAKAN:

KONSULTASI

Anda mula terfikir untuk bina rumah, renovate dapur tapi tak tahu bagaimana nak mula? Kos bina rumah atas tanah sendiri boleh dirunding mengikut bajet anda. Hubungi kami untuk konsultasi bersama pakar!

BINA RUMAH

Anda nak bina rumah 2 tingkat, 1 tingkat atau rumah teres atas tanah sendiri atau selainnya, kami dapat bantu hasrat anda. Kini, impian mampu jadi kenyataan!

UBAHSUAI RUMAH

Kami terima permintaan untuk ubahsuai rumah 1 tingkat, 2 tingkat, ubahsuai rumah banglo, rumah flat, ubahsuai rumah corner lot, renovate dapur, ubahsuai ruang tamu, ubahsuai balkoni, ubahsuai bilik air, renovate rumah semi d, dan pelbagai lagi kerja-kerja ubahsuai berkaitan.

REKAAN DALAMAN RUMAH

Anda mungkin tercari-cari pereka dalaman rumah yang pakar untuk merealisasikan impian dan idea anda kepada satu kenyataan! Pasukan kami terdiri daripada Pereka Dalaman Rumah Mahir dan Berpengalaman. Ceritakan sahaja imaginasi anda!

INI JAMINAN KAMI KEPADA SEMUA PELANGGAN!

  • Jaminan tiada projek terbengkalai
  • Jaminan 1 tahun selepas projek tamat
  • Jaminan harga terendah, kualiti terjamin
  • Jaminan ‘contract agreement’ yang lindungi anda
  • Jaminan anda berpuas hati baru ‘declare’ projek siap
  • Jaminan tiada ‘project delay’ tanpa sebab munasabah

BERITA BAIK! TAWARAN ISTIMEWA UNTUK BULAN INI SAHAJA

BAGAIMANA NAK HUBUNGI KAMI?

HUBUNGI KAMI

Tinggalkan Mesej Anda Untuk Kami Bantu

P2-1-06, The Zizz, Damansara North, Petaling Jaya, Selangor. 47830,

Mon-Sun 9 AM – 6 PM

SSM Reg. No: 201001014251 (898485-M) |
CIDB Reg. No: 0120200817 -WP053011 hi@nusarabina.com | +60145306542 |