fbpx

NUSARA

Bina PMC

SSM Reg. No: 201001014251 (898485-M) | CIDB Reg. No: 0120200817 -WP053011
hi@nusarabina.com | binakayangan.com | +60145306542 | Mon-Sun 9 AM – 6 PM

Kami telah mendapat kebenaran untuk beroperasi dari MITI sepanjang PKP dari 13 Jan – 26 Jan 2021.
Kami juga sentiasa berusaha untuk mematuhi SOP yang ditetapkan. Hubungi kami sekarang!

Nak bina banglo idaman?
Ubahsuai rumah bak kayangan?
Besarkan dapur, tambah tingkat?
Ini peluang terbaik anda!

Jadikan rumah anda ibarat kayangan dengan NusaraBina!

BM Website

Anda nak BINA atau UBAHSUAI rumah?

Hubungi kami untuk BINA atau UBAHSUAI rumah anda ibarat kayangan & peluang dapat Kitchen Cabinet Exclusive PERCUMA!!!

Harga promosi dan kitchen cabinet percuma hanya untuk 30 pelanggan terawal.
Hubungi kami sekarang untuk dapatkan tawaran terhad ini. *T&C apply.

atau terus klik butang dibawah

Terima kasih siapkan rumah saya dgn cepat. Semalam minta quotation, hari ni dah datang buat. Kami sekeluarga tak perlu pindah pon dalam tempoh renovation tu. Memang best la kontraktor ni. Part gimik kabinet dapur memang lucu, kering je dorg install. Terkejut sbb cantik tapi tak order pun. Last-last baru project manager bagitau ni complimentary gift. 

Hj. Kassim Bahtiar

Sungai Buloh

Saya puas hati dgn design plaster siling kat rumah saya.. design ikut yang kita nak.. memang puas hati sangat.. siap dapat kipas free lagi.. overall.. memang recommended la kontraktor ni..

En. Radhi Hashim

Sepang

Saya selalu tengok orang renovate rumah bahagian sedia ada selalunya berdebu masa renovate. Bahagian kebersihan memang saya salute dengan diorang ni. Pekerja tak tinggal barang kerja lepas habis kerja dan letak kanvas antara ruangan. Saya dan suami puas hati sangat. Memang saya rekomen company ni.

Pn. Siti Shamsiah

Shah Alam

Harga tak mahal, mampu dengan simpanan kami anak beranak. At least dah ade dapur basah dalam rumah. Dapat free wet kitchen cabinet. Kira bonus bagi bajet kami sekeluarga.  Memang puas hatilah dengan hasil kerja.

En. Saiful Badri

Kajang

Ayah saya selesa dan puas hati dengan hasil kerja. Alhamdulillah, 2 minggu dah siap ubah suai rumah. Memang tak banyak kerenah urusan dengan team Nusara PMC ni.

En. Kamil Ahmad Shah

Kuala Selangor

Dengar apa kata pelanggan kami...

SIAPA KAMI

Syarikat kami terdiri daripada individu yang berpengalaman luas dalam bidang perniagaan dan pembinaan pelbagai projek dari kecil hingga besar.

Antara pengalaman kami ialah kerja-kerja penurapan jalan, projek pembinaan jalan raya, pembinaan bangunan kerajaan, bangunan komersial, apartment dan kondominium hinggalah ke projek-projek persendirian.

Picture1

CARTA ORGANISASI

Organisasi
ssm-malaysia-suruhanjaya-syarikat-malaysia-837x345

SSM Reg. No: 201001014251 (898485-M)

CIDB

CIDB Reg. No: 0120200817 -WP053011

PORTFOLIO

SUBCON BAGI KERJA MEMBAIK PULIH KLINIK KESIHATAN DAERAH GOMBAK 2016
SUBCON BAGI MEMBINA 1 LOT BANGLO DI LOT 52 JALAN 55 SELAYANG BARU
SUBCON BAGI KERJA RENOVATE INTERIOR DESIGN BAGI PEJABAT PUSPAKAM
SUBCON BAGI KERJA RENOVATE INTERIOR DESIGN DI UKM BANGI (TADIKA PERMATA)
SUBCON BAGI KERJA MENAIK TARAF BANGUNAN HERITAGE MELAKA
SUBCON BAGI KERJA MEMBAIKI SALIRAN SEDIADA DI JALAN PERUSAHAAN 1
REKABENTUK DAN BINA (DESIGN AND BUILT) CHALET DI PULAU SAYAK, PULAU PINANG
REKABENTUK DAN BINA (DESIGN AND BUILT) MAAHAD TAHFIZ KULIM, KEDAH
PERUSAHAAN 4, PERUSAHAAN BATU CAVES SERTA KERJA-KERJA BERKAITAN
SUBCON BAGI KERJA-KERJA MEMBAIKPULIH SALIRAN SEDIADA DI JALAN BESAR KG SELAYANG INDAH, SELAYANG BARU SERTA KERJA-KERJA BERKAITAN
SUBCON BAGI KERJA-KERJA MENURAP SEMULA JALAN DAN MEMBAIKPULIH PERABOT JALAN SERTA KERJA-KERJA BERKAITAN DI LEBUH UTAMA SRI GOMBAK
MEMBINA 1 LOT BANGLO DI ULU LANGAT
MEMBINA BANGLO 3 TINGKAT DI KAMPUNG MELAYU KEPONG
MEMBINA SURAU SEKOLAH TASIK PUTERI
MEMBINA 3 UNIT RUMAH PPRT LEMBAGA ZAKAT SELANGOR 
MENYIAPKAN RUMAH MESRA RAKYAT
KERJA RENOVASI RUMAH 3 TINGKAT DI VILLA ASTANA, KAJANG (RM143,000)
KERJA RENOVASI RUMAH BANGLO 2 TINGKAT DI SELAYANG PANDANG (RM572,000)
KERJA RENOVASI RUMAH CORNER LOT DI KEMUNING (RM233,000)
KERJA RENOVASI RUMAH TERES DI BATANG KALI (RM50,000)
KERJA ROBOH & BINA RUMAH 2 TINGKAT DI AMPANG (RM150,000)
KERJA ROBOH & BINA RUMAH 1 TINGKAT KEPADA 2 TINGKAT DI SETAPAK (RM250,000)
MEMBINA BANGLO 1 TINGKAT DI REMBAU (RM150,000)
MEMBINA BANGLO 2 TINGKAT DI LENGGENG (RM450,000)
KERJA RENOVASI RUMAH CORNER LOT DI KAPAR (RM240,000)
KERJA PEMBINAAN BANGLO DI KUANG (RM459,000)
KERJA RENOVASI RUMAH 2 TINGKAT DI SELAYANG MULIA (RM128,000)
KERJA PEMBINAAN BANGLO 2 TINGKAT DI KERAMAT (RM400,000)
KERJA RENOVASI RUMAH TERES DI SUNWAY (RM87,000)
KERJA RENOVASI RUMAH 2 TINGKAT DI REMBAU (RM187,000)
KERJA RENOVASI RUMAH BANGLO DI BUKIT PUCHONG (RM119,000)
KERJA RENOVASI RUMAH 2 TINGKAT DI SG. LONG (RM175,000)
KERJA RENOVASI RUMAH TERES 2 TINGKAT DI SEMENYIH (RM291,000)
KERJA RENOVASI RUMAH TERES 2 TINGKAT DI KERAMAT (RM220,000)
MEMBINA BANGLO 1 TINGKAT DI SERENDAH (RM381,000)
KERJA RENOVASI RUMAH TERES DI USJ (RM49,900)
KERJA RENOVASI RUMAH TERES 2 TINGKAT DI CHERAS (RM218,000)
KERJA RENOVASI RUMAH TERES 2 TINGKAT DI KAJANG (RM140,000)
MEMBINA BANGLO 2 TINGKAT DI LAVENDER HEIGHT (RM455,000)
MEMBINA BANGLO 2 TINGKAT DI SALAK TINGGI (RM550,000)

DAN BANYAK LAGI PROJEK PERSENDIRIAN

*HUBUNGI KAMI UNTUK LAWATAN TAPAK

KENAPA KAMI

Pengalaman Luas

Berpengalaman luas menyiapkan pelbagai kategori projek. Kombinasi lebih 11 tahun pengalaman dalam pembinaan.

Panel Kilang Sendiri

Kemudahan panel kilang sendiri untuk kos lebih murah dan lebih cepat siap dan paling penting semua bahan berkualiti.

Jaminan Kerja

Setiap kerja kami diberi jaminan selama 1 tahun setelah projek siap. Kami tanggung jika ada kerja pembaikan.

Pekerja Bumiputera Mahir

Tenaga kerja mahir sangat kritikal untuk memastikan kemasan kerja yang berkualiti dan tiada 'costly error'.

Harga Kompetitif

Cuba dapatkan sebut harga dari kontraktor lain dan kami akan tunjukkan di mana anda boleh kurangkan kos tetapi kekalkan kualiti.

Mudah & Jimat

Dengan kami, semua kami uruskan. Dari lukis pelan, dapatkan permit, sehinggalah kerja mencuci setelah siap projek.

JAMINAN KAMI

Inilah ikrar kami kepada setiap pelanggan Nusara Bina PMC

* Tertakluk kepada terma & syarat.

ssm-malaysia-suruhanjaya-syarikat-malaysia-837x345

SSM Reg. No: 201001014251 (898485-M)

CIDB

CIDB Reg. No: 0120200817 -WP053011

GALERI PROJEK

BM Website

Anda nak BINA atau UBAHSUAI rumah?

Hubungi kami untuk BINA atau UBAHSUAI rumah anda ibarat kayangan & peluang dapat Kitchen Cabinet Exclusive PERCUMA!!!

Harga promosi dan kitchen cabinet percuma hanya untuk 30 pelanggan terawal.
Hubungi kami sekarang untuk dapatkan tawaran terhad ini. *T&C apply.

atau terus klik butang dibawah

Terima kasih siapkan rumah saya dgn cepat. Semalam minta quotation, hari ni dah datang buat. Kami sekeluarga tak perlu pindah pon dalam tempoh renovation tu. Memang best la kontraktor ni. Part gimik kabinet dapur memang lucu, kering je dorg install. Terkejut sbb cantik tapi tak order pun. Last-last baru project manager bagitau ni complimentary gift. 

Hj. Kassim Bahtiar

Sungai Buloh

Saya puas hati dgn design plaster siling kat rumah saya.. design ikut yang kita nak.. memang puas hati sangat.. siap dapat kipas free lagi.. overall.. memang recommended la kontraktor ni..

En. Radhi Hashim

Sepang

Saya selalu tengok orang renovate rumah bahagian sedia ada selalunya berdebu masa renovate. Bahagian kebersihan memang saya salute dengan diorang ni. Pekerja tak tinggal barang kerja lepas habis kerja dan letak kanvas antara ruangan. Saya dan suami puas hati sangat. Memang saya rekomen company ni.

Pn. Siti Shamsiah

Shah Alam

Harga tak mahal, mampu dengan simpanan kami anak beranak. At least dah ade dapur basah dalam rumah. Dapat free wet kitchen cabinet. Kira bonus bagi bajet kami sekeluarga.  Memang puas hatilah dengan hasil kerja.

En. Saiful Badri

Kajang

Ayah saya selesa dan puas hati dengan hasil kerja. Alhamdulillah, 2 minggu dah siap ubah suai rumah. Memang tak banyak kerenah urusan dengan team Nusara PMC ni.

En. Kamil Ahmad Shah

Kuala Selangor

KAWASAN LIPUTAN

SENARAI KEPAKARAN

SSM Reg. No: 201001014251 (898485-M) | CIDB Reg. No: 0120200817 -WP053011
hi@nusarabina.com | binakayangan.com | +60145306542 | Mon-Sun 9 AM – 6 PM

En. Tuan Afif

+60145306542

SSM Reg. No: 201001014251 (898485-M)
CIDB Reg. No: 0120200817 -WP053011
hi@nusarabina.com | Binakayangan.com | +60145306542
Mon-Sun 9 AM – 6PM 

Ubahsuai rumah idaman anda dengan kontraktor pengalaman lebih 11 tahun, hanya guna bahan berkualiti & ada waranti baiki percuma selama 6 bulan.

P2-1-06, The Zizz,
Damansara North, 47830,
Petaling Jaya, Selangor.